Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

CFJ – 7

Av Posted on Inga taggar 0

Hej!

Puckelbloggens skapare har legat i sällan skådat lä under en tid. Tävlingssäsongen är slut, allt skall summeras, utvärderas, uppdateras och pengarna skall inkasseras. Åre har haft värdelöst väder och fantastisk skidåkning. Träning har blandats med friåkning och idag (måndag) börjar säsongens sista vecka. Det är heller ingen vanlig vecka då den avslutas med Åre Ski Finals. Puckelbloggarna ställer såklart upp i årets slaskigaste och galnaste föreställning, och tillsammans med Fredrik Sätherberg bildar vi Team Åre Skidsport, eller puckeldemonerna. Vet ni inte vad detta är, kolla deras hemsida, om ni är snabb som attan, anmäl ett lag, annars kom och njut av tävlingsanda, gemenskap och skidglädje när den är som bäst.

Som om det inte vore nog finns också vårskidåkningen samlad i fyra minuters film. Vi tackar dem som gjorde det möjligt, Copperhill som köpte idén, Sony som ser till att allt kan fångas på film, och Elevenate, klädmärket som gör att vi är inte bara bäst förberedda för vädret, vi är banne mig snyggast också. Njut!


Ludvig & Felix