Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Jullov

Hej!

Vi tog ledigt. Julledigt skulle man kunna säga. Felix for till Österrike och jag har bara njutit av det Åre erbjuder, för till och med när det är dåligt så är det ganska bra. Det har blivit lite knäck, lite touring och massa åkning. Skutan har både vart bra och värdelös, men alltid går det göra något och det är väl det som piskar upp en på morgonen. En av de värsta känslorna, det är att ligga i sängen till tio, och se tjugo instagram-bilder om hur fint det var innan allt blev uppkört. Nä ut och prova helt enkelt, någonstans är det bra.

Nu tränar vi igen. Felix är sjuk och har missat en del dagar men resten av laget, norrmän inkluderat, har öst på i träningsbacken i Duved. Den var is fram till igår, och nu är den fluffigt vit men lika stenhård under. Kul att åka, svår att bemästra, bra träning. Kallt har det varit också, tror vi toppade (eller bottnade) med -26°C, så våra woolpower tröjor har kommit väl till pass. Tog mig ett GoPro-åk idag som ni kan se, och lite andra bilder från dagarna! Till helgen kör vi båda Nordiska Cupen i Duved eftersom vår världscup i Lake Placid tyvärr blev inställd, men på måndag flyger vi mot Kanada och Val Saint-Come. Pepp!

Vänd kappan i vinden!
Ludvig