Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Åre Ski Finals!

Hej!

Vill inte sitta still. Efter dagens slitande och slängde för att få i ordning allting inför Åre Ski Finals så är peppen total! Det har vart en härligt byt-lånande av prylar här i byn. Slalomskidor mot puckellagg, fartdräkt mot längdpjäxor, alla försöker kitta upp sig inför helgens prestigefulla tävlingar, och imorgon börjar det. Puckelpisten är först på schemat. Vår klart starkaste gren och efter att ha prövat backen idag är vi i form inför imorgon. Den är kanske lite plattare och kortare än vad vi är vana vid, men den innehåller absolut sina svårigheter!

Hålltider för imorgon.
11.00 Kval. 16 damer och 32 herrar till final.
13.00 Parallellpuckel Final. Bäst vinner.

Enkelt. Ses där.

Ludvig & Felix (& Fredrik)
Puckeldemonerna

IMG_20150429_180231 IMG_20150429_191951