Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bumps, a mogulskiing documentary

Hej!

Vi är mitt i fixandets period. All träning inför världscupstarten är gjord, och nu springer vi runt byn varje dag för att hinna klart med alla andra förberedelser, så vi kan komma till Finland med någon slags trygghetskänsla. Det är pjäxor som ska tryckas, skidor ska slipas. Nya kläder ska provas, det är märken som ska sys på och kontrakt ska skrivas. Dessutom måste vi kolla igenom alla linser, handskar, hjälmar och stavar så att allt är i toppskick. På något sätt går dagarna därför ganska fort. Felix har senaste dagarna åkt i ett regnigt Duved för att säkerställa att han är nöjd i sina nya pjäxor, och idag verkar allting ha landat på plats. Nu ska allt bara pressas ned i en väska och på lördag bär det av. Känslan är just nu ligger någonstans mellan stressad, nyfiken och outhärdligt peppad.

Dagens tips till alla skidälskande personer är den nya dokumentären Bumps, a mogul skiing documentary. Det är gjort av kanadensiska landslagsåkaren Zac Hoffman, och detta är hans egna ord om filmen. Bumps will display the beauty of the sport, and unveil the determination and passion that unite the mogul skiing community. Vi har sett den och det är väl spenderad tid, speciellt nu när hela landet går och väntar på snö. Den finns att ladda ned på https://sellfy.com/p/TCqq/ och kostar 10 dollar. Pengarna går oavkortat till non-profit organisationen High Fives Foundation som jobbar med säkerhet för unga skid- och snowboardåkare. Ludvig medverkar även i filmen som en av de intervjuade atleterna. Här nedan finns en teaser.

Håll det äkta!
Ludvig & Felix