Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sommarplanering och Norges vackra fjordar!

Senaste veckorna har skidåkningen blivit lite lidande på grund av några resor in till Kiruna. Förut har jag kunnat fokusera helt på vårskidåkningen, slasket och den fantastiska årstiden men i år har jag lite mer måsten då jag söker jobb och fixar med lite annat här hemma i stan. Det kan göra mig lite irriterad och arg ibland men jag måste bara inse att det är så det är.

NM är på måndag och det ska bli så sjukt roligt och åka och träffa alla älskade skidvänner. Jag har dessutom fått nya skidor som jag ska försöka göra någonting bra med på måndag. Jag går nu in i mig själv, bestämmer mig för vad jag kan, vad jag vill och vad jag ska göra. Sen när tävlingen är igång är det bara göra som planerat. Jag hoppas det är många av er som kommer och tittar eller hejar under veckan. Det är otroligt många duktiga skidåkare som kommer upp och det kommer nog som vanligt bli en riktig fest som NM alltid är.

Annars har jag haft en riktigt fin vecka uppe i Riksgränsen, bra skidåkning, aningen hårt men väldigt bra för skidåkarpsyket och musklerna. Vi var även en sväng ner till Lervik, Norge, en av de finaste kvällarna för lite grillning och fiske. Det är otroligt vad nära vi har till så vacker natur där uppifrån. Från fjäll, fjordar, höga berg och havets salta doft.

Det är bra fint livet!!

_DSC0007 _DSC0011 _DSC0015 _DSC0017

Rekning och spaning upp mot gjorda och ogjorda toppar.

_DSC0037

 

Lilja stod för fisket, inget nappade dock.

 

_DSC0057 _DSC0061

 

Det är en fin plats Norge och det är väldigt nära och köra från Riksgränsen. Ett hett tips till folk som ska upp eller redan är där uppe.

 

_DSC0070