Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Afterski och tävlingstagg!

Hej hallå folket. Senaste veckan har bestått av sol och ännu mer sol. Med sol kommer hårt underlag och med hårt underlag kommer semesteråkning och after ski. Så ni kan ju tänka er vad min vecka har besått av. Även om underlaget bara blivit hårdare för varje dag som gått så har jag ändå känt att jag fått ut mycket av min skidåkning, som jag sagt tidigare, formen verkar ha infunnit sig och så även känslan.

Jag är sällan på afterski, typ nästan aldrig, men den här veckan har jag vart på den mest legendariska och absolut bästa after skin. Nämligen i Chalet Kartong där 6 sköna killar från Sverige har valt att spendera sin säsong. Huset deras kallas för pippihuset för att det inte är en vinkel som är rät och inte en enda grej som går under ”normalt hus”. Helt galet men även helt fantastiskt på något sätt, där satt vi i alla fall, ca 20 svenskar och njöt i vårvädret. Heja Verpan just nu säger jag bara.

IMG_6577

Hela härliga gänget, kärlek till dom!

IMG_6589 IMG_6596

Svårt och förklara hur grabbarna i kartonghuset bor men de har en hemmagjord uppvärmd pool på baksidan, allt annat är också hemmagjort i princip, säger kanske en del? Men jag måste säga att de mest troligt har Verbiers absolut bästa utsikt!

IMG_6574 IMG_6583  IMG_6593

Så efter den här veckans välbehövliga ”semester” är det åter igen dags för tävling. Slovakien blev ju inställt så det är ett tag sedan jag stod i en startgate. Tävlingen är en 4 stjärna som går av stapeln i Nendaz, en av de 4 dalarna här i Verbier, så det är väldigt nära hemifrån vilket innebär att jag kan sova hemma, halleluja! Det är ett kvalåk imorgon och sedan går finalen på lördag om man tar sig vidare. Sjukt taggad och roligt ska det bli att åka imorgon, håll tummarna för mig kompisar!

IMG_3589 IMG_3579

Vill även slå ett slag för Kartonggänget, de har gjort en skön edit med galen åkning som ni inte vill missa, kolla på den här!