Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Back in the gate

Hej hej

Jag är redan nervös, men det är typ skönt. En skön nervositet som mer vittnar om att det äntligen är dags. Det är dags för säsongens första världscup. Våra två officiella träningsdagar har haft några farthinder, med både krascher, utrustning och annat som kan fallera, men vi är alla hela och extremt peppade på att få tävla imorgon.

Det är singelkval, och de 32 bästa går vidare till parallellfinalen. 32 tjejer och 55 herrar har kommit till start, kan hända att det har kommit in några strykningar sen jag kollade senast, och det är faktiskt ett ovanligt litet startfält för denna tävling. Det är också mellansäsong, inget VM eller OS, så det kan förklara varför det inte är fler som är här och jagar poäng.

Ludvig 5, Felix 42 och Walle 50. Det är våra startnummer för imorgon. Backen har varit riktigt bra nu och svårigheten ligger i att ta ned farten på de små pucklarna. Jag vet just nu inte om det kommer finnas live-streaming under tävlingen, men vill ni följa med kan man kolla på FIS hemsida, eller följa Ski Team Sweden Moguls på antingen Facebook eller Instagram.

Det är inte så mycket mer att säga. Heja Sverige!

Ludvig