Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Back on track!

Idag var min första dag på skidor här i verbier på väldigt länge, jag vet faktiskt inte exakt hur länge jag vart borta men tror det är närmare tre veckor. Det känns även som att det var länge sedan jag åkte skidor över huvud taget men var trots allt till Gällivare och rev av några piståk förra veckan.

Men idag så var jag tillbaka på mitt nuvarande hemmaberg och det kändes till en början otroligt segt. Det är sportlov och en hel massa folk i backen, det är uppkört och inte superbra före någonstans. Jag hade svårt att motivera mig på förmiddagen, det var som att hälften av mig fortfarande var kvar hemma i Kiruna. Jag fick i mig en kopp kaffe vid lunch och det var först efter det som jag fick tillbaka lite pepp så jag och Jocke tog några åk i Lac de vaux och på Mont gelé. Trots att föret är sådär så hade jag riktigt roligt idag, tack Jocke för att du hjälpte mig hitta tillbaka till motivationen.

Imorgon blir det ännu mer skidåkning och förhoppningsvis mer sol. På bilden nedan ser ni utsikten från Mont Gelé i det fina vädret idag.

IMG_6175 IMG_6167

Det var allt jag hade för idag, ciao!