Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Julen en vecka för sent

God jul och gott nytt år alla glada. Jag hatar och ursäkta mig för dåliga uppdateringar men jag måste få be er ha lite tålamod. Jag jobbade idag  mitt sista skift i gruvan och jag åker ner till Verbier på torsdag, så ni får ha överseende med att det är en hel del som skall göras. Mina dagar är helt överfulla så det är svårt och hinna med datorn ibland. Dessutom har jag väntat på bilder från julen som min syster vart lite seg med att skicka men nu äntligen. Så jag tänkte visa lite bilder från julen helt enkelt.

IMG_7345

 

Jag jobbade på självaste julaftonsförmiddagen med min kära morfar och övriga släkten besökte rengärdet som ligger några mil utanför stan. Fick låna de här fina bilderna som Erika tagit. Morfar, 88, står mitt bland renflocken.

 

IMG_7357 IMG_7393

Syskonkärlek, bästa kärleken!

IMG_7408

Hang loose som Evelina (nilsson) brukar säga 😉

IMG_7420

Äta, det bästa med julen.

IMG_7421

MEN nu är det slut på julen, nu är det slut på allt som distraherar min skidåkning. Nu är det bara packa packa packa inför avfärd, det är alltid en massa saker som måste fixas men jag har några dagar på mig att bocka av allt på listan. Hoppas ni har haft en lika fin jul som jag!