Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lofoten

Blev en sväng med min käraste till Svolvaer och Lofoten under torsdag och fredag. Karln har ju gått och köpt sig en tomt så vi var dit och skrev papper och hade lite minisemester. Det är så vackert det där stället så man nästan dör och snart är man där ännu mer och ännu oftare, det gillas skarpt. Snart åker jag ju iväg i tre månader så jag och Jari får passa på att umgås så mycket som möjligt under den här sista tiden, 1:a januari smäller det. IMG_5460

Jag gör det jag är bäst på.

IMG_3408

Rätt så vackert att bila i Norge.

IMG_5454

Ni ser där bakom, det är platsen där en stuga en dag ska stå.. IMG_3413

Där har ni han, tomtägaren.

IMG_3431

Och här har ni oss.

IMG_5426

Igår var det även lite ”träningstävling” på crossfiten vilket innebar oerhörd smärta som idag är ännu värre. Var en brutal WOD som Danne hade skapat men det var kul trots det. Kvällen spenderades med syster och Jari tillsammans med lite god mat, livet är bra fint ändå!

IMG_5457

Inte här med så mycket vikt men efter 75 pull-ups och evighetsmånga benböj kan man inte vara på topp.

IMG_5456

..som ni kanske ser.

Nu blir det en slapp söndagkväll och imorgon blir det förmiddagsvecka och tidiga morgnar. Ha en fin julvecka gott folk!