Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ny blogg, vad härligt!

Hej allesammans. Gått och skaffat mig en ny blogg här på åka skidor, vill så klart tacka för det! Ska bli otroligt roligt och få skriva om min vardag här och jag hoppas ni följer mig under kommande säsong då jag kommer hålla till i Schweiz och Verbier. Blir så klart en hel del resande och förhoppningsvis en hel massa äventyr på vägen. Kommer även spendera mycket tid uppe i Riksgränsen som är mitt lilla paradis och hemmaberg. Så jag hoppas att ni kommer gilla det och att jag kommer bjuda på lite fina bilder, inspiration och action. Så häng kvar och följ mina uppdateringar så skulle jag bli otroligt glad.

IMG_2925

För gamla inlägg gör ett besök på karinstockel.com och kolla igenom arkivet, men bli inte borta för länge för snart kommer fler uppdateringar här!