Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fotning med Houdini

Åkte efter en dags puderåkning till Andermatt för att möta upp Houdinigänget. Första fotningen sedan jag började jobba med dom så det var roligt att träffa några av de andra som är friends hos houdini. Jag tog med mig Johanna från Champoluc för lite modellande också. Vi anlände och prognosen såg inte så lovande ut. Planen var att bo i en hytta uppe på berget och sedan tura ut och åka i området i närheten. Det slutade med två dagar i systemet och en natt ute i en stuga på berget. Otroligt fina dagar med fantastisk orörd snö och härliga människor. Efter tre dagar där åkte jag, Johanna, Axel och fotgraflinus till Champoluc för mer fotande. Linus som har koll på många av alpernas orter guidade runt oss och visade oss roliga och långa åk. Igår var det Jocke, min kära roomie, som fick följa med som modell. Det bar av till ett folktomt Courmayeur, en skidort 1,5 timmar från Champoluc. Jag säger bara WOW, alltså den skidåkningen som vi fick igår, oslagbar. Det är helt klart en av mina absolut bästa skiddagar.

Här nedan ser ni mig och Jocke efter dagens kanske bästa åk i Courmayeur.

12381224_10153261983736315_74078910_o

Även fast vi fotade fick vi riktigt fina åk och det var så roligt att ha med Jocke på tåget. Det svårt och beskriva känslan när man har dundrat ner i en halvmeter puder och haft några av livets absolut bästa svängar. Livet stannar på något sätt, man bara står där och känner och njuter. Man lever inte någon annan stans än precis just där och då. Jag och Jocke hade ett moment jag sent kommer glömma då vi tillsammans åkte ner för en snödränkt rygg. Säger bara kärlek till livet, kompisarna och skidåkning.

12516847_10153261983776315_225294746_o

image1 (1)

Här är vi på jakt efter den optimala bilden. Linus, superfotografen, var sjukt duktig på att hitta ställen att fota på.

image2

Här var när vi stannade för lunch i Courmayeur, ni ser själv att det var en hel massa snö.

image4

Här står Linus och försöker få en profilbild av mig. Nästa års färger ser ni här också.

image5

Så efter en lång vecka med fotande, turande och en hel massa fantastiska människor sa jag hejdå till Houdinigänget och hej till min kära Italienfamilj igen.