Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Gott nytt år!

2015 lämnade oss och 2016 knackade på dörren. Jag klev in i en ny tid, ny framtid och nya äventyr. Jag har försökt återhämta mig efter en stressig höst samtidigt som jag förbereder mig inför avfärd mot alperna. Nu är det riktigt nära och jag börjar sakta men säkert känna mig redo, skidor, pjäxor, kläder och allt annat. Jag kommer flyga ner till Stockholm och sen kommer jag och min älskade vän Filippa Ring, även bloggkompanjon, bila ner till vårt första stopp som blir Verbier. En dryg vecka blir vi där för att dra av årets första tävling för att sen jobba oss vidare på fwq. Filippa var ju skadad hela förra säsongen och så saknad hon har varit, ska bli kul att röja backar, puder och berg tillsammans med henne i vinter.

Förväntningar på året är många för min del, inte bara skidåkningsmässigt utan mycket som kretsar om och kring den också. Ska bli kul och se hur tävlingsformen är och vad som utvecklats och vad som skall utvecklas under säsongen. Inte nytt skidmärke, men nya skidor vilket innebär nya utmaningar och framför allt nya möjligheter. I år kör jag på Nordica Helldorado för att få lite mer stöd under mina race-präglade svängar.

Över lag är jag alltid stressad inför avfärd, mycket och tänka på även fast man lärt sig det mesta vid den här tiden. Men det är många skidor som ska med, pjäxfix, klädfix och en miljon andra saker att tänka på. Men nu är jag snart iväg och jag blir så glad om ni vill följa mig under säsongen. Ni hittar mig inte bara här utan även på Instagram om ni vill med även där: @karinstockel

12489889_10153139434871315_1363420466_o

Detta är jag och min fina kille på nyårsafton, det togs inte så mycket bilder alls under kvällen faktiskt. Vi hade en mycket fin nyårsafton tillsammans med vänner och min kära syster. Tack för det allesammans!

1620352_10151870878656315_1758202088_n

Sen stötte jag på den här sköna bilden. Stort svenskt gäng var på plats i Andorra för härliga tävlingar för två säsongen sedan, nu är två av dom och kör världstour medan vi andra två förhoppningsvis snart får tävla med er igen.

Gott nytt år och god fortsättning på er alla!