Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Snöpremiär i Åre!

Hej!

DET SNÖAR! Det är mörkt som i en säck och blött och kanske fortfarande plusgrader, men det snöar faktiskt. Man blir glad i hela själen. Med tre dagar kvar till avfärd för världscuppremiären i Ruka så gör vi allt för att förbereda oss på alla olika sätt. Utrustningen ska fixas, folk ska träffas och lite glögg ska det drickas, så vi kan anlända i Ruka med fräscha kroppar och rensade hjärnor. Tack vare det smygande vinterklimatet och fin hjälp från både Skistar och Åre Skidgymnasium så har vi dessutom kunna ha hoppträning på snö. Extra skönt för mig som missade så många dagar i Kaprun. Jag jobbar på att få tillbaka rörligheten i foten, men den är helt stabil och går i pjäxan, så smärtan klassas som ofarlig. Såhär på gränsen till december blir det fort mörkt, men vi har kunnat köra på för fullt, och när solen bryter sig genom de konstant närvarande molnen blir utsikten faktiskt skapligt fantastisk. Dagarna ägnas både åt att finslipa detaljer, men också att maxa farten och se vem som går störst. En jämn kamp mellan mig själv och Walter där vi enades om att gå lika ut striden, eftersom Lasse inte uppskattade att vi hoppade förbi den hackade delen av landningen. Morgondagens träning blir den sista gemensamma innan avfärd, och de långsamt fallande snöflingorna ger ett hoppfullt intryck. Om det är snön, glöggen eller att det snart är tävling vet jag inte, men jag är PEPPAD.

Ludvig