Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Varför sabba?

Hej på er!

En dag som denna vill jag börja med att skicka ett par skidtankar till det fruktansvärda som hände i Paris under natten till igår. Det är mycket känslor och tankar som väcks när en sak som denna händer. Rädslan över hur fruktansvärda människor kan vara efter systematiserad manipulation och maktgirighet. En får lite perspektiv på hur vardagen faktiskt ser ut i Syrien och andra delar av mellanöstern, där attacker av denna typ är mer eller mindre vardagsmat. Det kanske inte är så konstigt att folk flyr för sina liv. Våld föder bara mer våld vilket i slutändan kommer att förinta hela mänskligheten. Världen är i grunden är väldigt vacker plats med oerhört vackra människor och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur en kan känna en sådan vrede att man gör allt i sin makt för att förstöra det vackra vi har. Ta hand om varandra, det är det viktigaste!

CTukshqVEAAZdHX

För vår del rullar dagarna på. Vi har nu haft två vilodagar efter en intensiv period uppe på glaciären. Backen är hård, vi är hårdare och träningen härdar och ger resultat. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna, tagna i vår vackra värld som bara en dåre någonsin skulle vilja skada.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

 

Puss & kram