Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mustaschkampen

Av Posted on Inga taggar 0

Hej på er!

Som ni vet så är vi nu i Kaprun, Österrike och tränar för fullt. Imorgon äger en FIS-tävlling rum uppe på Glaciären. Och nej, tävling går inte ut på vem som kan prutta och fisa högst, med värst lukt eller någonting i den stilen. Tävlingen i fråga går ut på att ta sig ned för bergets puckelpist, så fort och snyggt som möjligt. FIS-biten handlar om det internationella skidförbundets rankingsystem, och har således inget med rumpan att göra. Förstått?

Nog om det! Vi har, som medmänniskor och äventyrare, bestämt oss för att utforska våra kroppsliga förmågor genom delta i, håll i hatten… Mustaschkampen. Vi ska alltså under en månad odla så mycket hår som möjligt på våra överläppar i syfte att väcka medvetande om den fruktansvärda sjukdomen; prostatacancer. Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och drabbar en enorm mängd män varje år. Vi har därför samlat våra styrkor för att odla vars en så mustig musche som möjligt. Trots vår strävan mot ett jämställt samhälle var det endast killar som ställde upp, även om inte jag har mycket bättre förutsättningar för skäggodling än gemene kvinna. Nedan kommer porträtt från dag 6 i odlingsprocessen.

Puss & Kram

/Felix

IMG_0977 2 IMG_0988 IMG_0993 IMG_1001