Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kaprun vol.1

Skepp åhoj!

Det har vart fantastiskt väder. Går inte ens ha sina vanliga underställ för det är så varmt. Sol, vindstilla. Det känns mer som vår än höst här i Kaprun. Det är lite snö, jämfört med förra året. Men bättre backe så det blir väl plus minus noll. Fyra strikta, snygga och stenhårda spår, upplysta sådär bakifrån så Lasse inte ser någonting, men vi säger att vi åker bra. Vi har verkligen kickstartat det här lägret, eftersom vi ska genomföra en FIS-tävling tillsammans med Ryssland, Tyskland och Sydkorea till helgen. Ett bra sätt att förbereda sig för världscupstarten som närmar sig med stormsteg. Ingen tid att förlora, så uppklädda topp till tå med nya grejer från våra lagsponsorer har vi gett oss handlöst ut i pucklarna.

Igår var vi ute på en tur på fjället efter skidåkningen, och precis där vägen övergick till lera där vek sig foten på mig. Fick inte ned den i pjäxan idag men borde vara lugnt till lördag och tävlingsstart. Så länge den går ned är det väl bara spänna hårt och härda. Blev därför bara bilder på resten av gänget. Vädret ska fortsätta vara bra. Vår inbjudne gäst Loke försöker få oss att lyssna på house. Tevje som är på väg tillbaka från korsband-skadan han fick i våras är också med och kör kortsväng och dricker kaffe. Bor precis som sist i ett stort hus i Bruck. Industrikök, stenhårda kuddar och lågt till tak. Det är perfekt. Ska ut och gå lite på foten efter doktorns order. Håll hårt i hatten, vi hörs!

Ludvig