Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dagen före sista dagen

Dofterna från Davids berömda korv Stroganoff börjar leta sig in upp genom näsborrarna när jag sitter vid köksbordet i lägenheten på Casa Vanessa. Det är med viss ledsamhet som lägrets näst sista middag serveras. Tre veckor går otroligt fort när man får lov att göra det man älskar mest, att åka skidor omgiven av några av världens mest spektakulära bergstoppar och med nyfallen kallsnö under belagen. Svårslaget om du frågar mig, och troligtvis resten av alla gedigna skidåkare där ute.  Som tur är har vi ju en dag kvar att göra det mesta av, och det ska vi. Imorgon är det, liksom det varit idag, träningstävling tillsammans med det tyska laget. Det är bra att ge kroppen och huvudet en sista chans att leverera vad de har att erbjuda innan det är dags för hemfärd. Självklart börjar man bli sliten efter 13 dagar på i träningsbacken men det känns bra att få mata ut det sista. Och, så jobbigt känns det faktiskt inte att vi snart är klara här. Alla av oss har ju några speciella människor där hemma som vi saknar extra mycket efter tre veckor utan dom. Dessutom åker vi ju till Kaprun om bara tre veckor…

Idag får ni njuta av några puckel-puder-bilder som Lasse knäppte under dagens första åk. Håll till godo!

Puss & kram, Felix

vinny (1 of 1) vinny (1 of 5) vinny (2 of 5) vinny (3 of 5)  vinny (5 of 5)