Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Grädde

God Kväll

Felix har fyllt 20 år! Vilket överväldigande grattis han får. Det var visserligen två dagar sedan nu, men Mr. Fit känns inte alls äldre. Kanske är det bra att Walter kom igår så Felix får ta mer ansvar i det rummet. Walter började sitt Zermatt-läger med att ha grädde till gröten. I mitt och Vinjars rum pågår de konstanta frågeställningarna Dilemmas! Typ, vad vill du helst, alltid åka på blank-is, eller alltid åka snowblades. Svaren är få men diskussionerna långa.

Vädret har börjat bråka igen. Dimma kommer och går, temperaturen studsar upp och ned, och det ryktas om stark vind de kommande dagarna. Det verkar troligtvis bli stängt. Igår tränade vi och de 50 andra åkarna på övre hoppet, eftersom det var enda stället i backen man hade chans att se. Det blev ändå en hel del fall och olyckliga landningar. Dimman tjocknade, och idag började det regna. Kanske att det kom som snö där uppe. Såhär såg Lasse ut.

IMG_1816

Som alltid spelas det mycket kort och fotboll. Idag åt vi fisk. Nu ska jag kolla repriser från Idol. God natt.

Ludvig