Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kort och gott

Hej igen!

Såhär mår Svenska landslaget i puckelpist idag.

Vinjar pluggar massor. Det är faktiskt imponerande hur han kan lyckas fokusera först fyra timmar i backen och sedan tre med näsan i boken på kvällen. Samtidigt ska det sägas, lyssnades på en svårbegriplig norsk, vad jag förstår lite ”över-gränsen”, podcast.

Hedvig har fortfarande lite ont i sitt knä, men hon låter sig inte hämmas i backen när det står bakåtvolter på schemat. Blev ingen snabbhet eller spänst för henne men hon kör säkert en extra timma yoga. Hon älskar yoga, det finns bevis. https://hedvigwessel.blogg.no/

Felix skadade igår sin fot. Istället för tejp spände han sin redan oergonomiskt hårda pjäxa ännu lite hårdare, och körde backfull ändå. Hans hals är lite torr. Han tänkte äta vitlök men jag tror det bara blev kaffe och sömn.

Frida skvallrade idag om att hon nog tänker prova en backfull innan lägret är över. Lasse blev nästan salig och jag blev imponerad. Bra jobb Frida. Hon ifrågasatte sin kondition idag, men 3600 meter glömmer man inte bara bort.

Aurora stickar mest. Massor av grytlappar har det blivit i olika färger, som övning innan hon ska ge sig på en genser. Tror det är en typ av tröja. Hon verkar nöjd i vart fall.

David är den som är mest seriös i kortspelandet. Han blir lite sur när folk tar för lång tid. Det är bra, alla vill vi ju vinna. Han snodde fem av mina kakor igår utan att skämmas, men han hoppade också större än de flesta idag, så jag tar åt mig av äran.

Clara var riktigt imponerande på fotbollsmatchen igår. Hon gav inte upp en enda duell och nästa gång kanske hon får vara på mitt lag.

Isa lyssnar på musik när hon åker puckelpist. Det skulle jag tycka vara irriterande. När jag springer till musik blir det alltid ofrivilligt i takt till den pågående låten. Känns jättesvårt i puckel. Men hon kanske lyssnar på ljudbok eller fågelkvitter, jag frågade inte.

Själv tänkte jag att jag skulle spara skägget en stund till, men det började klia idag, så det blir nog inget. Jag och Vinjar ligger ofta på samma barberings-schema, ska kolla med han om det är dags. Längtar lite till fredag då jag kan kolla på Martin Almgren i Idol igen. Han är fantastisk. Imorgon ska vi träna nedre hopp. Om det kommer snö så kommer det bli grymt, annars kommer det bli svårt. Den tyska tränaren Harald gillar att göra branta hopp.

Ludvig