Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sol i Switzerland

God kväll!

Läger är ju alltid mysigt på något sätt. Även om vi vandrat dessa kullerstensgator med våra matkassar hundratals gånger förut, även om avsaknaden av disktrasor fortfarande irriterar oss, även om vi fotat Matterhorn ur varenda möjliga vinkel, så trivs vi likt förbannat lika bra varje gång vi kommer hit. Zermatt är inte mitt favoritställe, det ska erkännas. Det tar lång tid att komma upp till backen, även om vi väntar tills portjagarna försvunnit. Det är ganska dyrt. Luften är tunn. Men har man saknat kallsnö sen april, och får uppleva sina två första dagar på lägret med solsken, nybyggd backe och en rejäl kopp kaffe på kvällen, då finns det inte mycket kvar att klaga på.

Idag började vi hoppa på övre hoppet och visst blev det några backflips innan dagen var över. Imorgon är planen helhåk, för att sedan på måndag bryta ned det till sektioner igen och jobba på det som inte funkade lika bra under helåken. Vi hann med en fotbollsmatch också. Samt ett bål-pass. Av någon anledning var det mest Vinjar som fastnade på bild idag. Glöm inte bort att följa landslagets instagramkonto på https://instagram.com/skiteamswedenfreestyle, så hörs vi imorgon igen!