Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

EC Åre!

Av Posted on Inga taggar 0

Hej!

Europacupen i Jyväskylä är över, det gick både bra och dåligt med en tredjeplats för Ludvig och sjukdomar och allt möjligt som ställde till det för det svenska lägret. Nu är vi istället hemma och förbereder oss för EuropaCup-Final på hemmaplan! That’s right, i Duved kommer det avgöras under Söndag och Måndag. Fransmän, tyskar, ryssar med flera är på plats för att göra upp om placeringarna och backen har vart grym under träningsdagen. Det kommer bli riktigt bra åkning, och det skulle vara enormt kul för oss om så många som möjligt kom och stöttade oss under tävlingarna!

Schemat under dagarna ser ut såhär
Söndag – Kval 11.50, Final 15.00
Måndag – Kval 11.50, Parallellfinal 13.30