Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Japan och Vosspow!

Av Posted on Inga taggar 0

Hej!

Det är knappt någon som lyckas hålla ögonen öppna, men kaffet blir ändå påfyllt med jämna mellanrum. Vi har haft en lång första träningsdag här i Tazawako. Det är en liten ort långt norrut i Japan, och som har välkomnat våren. Det är mycket snö, men slaskigt och varmt. Ingen Japan-puder för oss direkt men ack så trevligt att åka skidor. Puckelbacken är krävande. Det är tight mellan pucklarna och stora hopp. Andra landningen är platt så det känns i kroppen när man kommer in med mycket fart.

Annars är Japan sig likt från förra året. De ligger långt fram när det kommer till service. Alla är hjälpsamma och lätta. Jag gillar inte japansk mat. Ris funkar. Nedan är det bästa från två puder-åk i Voss. Allt filmat med Sony Action Mini Cam. Stort tack för att ni låter oss föreviga bra dagar!

Ludvig