Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Blött i Voss

Hej!

Voss har under året fått ungefär fyra meter snö. Hela säsongen har vi sett ut genom fönstret i Åre, och jämfört med instagram-bilderna från de norska lagmedlemmarnas puderdagar. Nä det har inte vart kul. Så när vi äntligen skulle få uppleva det skandinaviska Japan var det med stora förväntningar vi satte oss på planet, bara för att mötas av regn. Det har vart så blött att vi kunde trycka på gogglarna och dricka vattnet som sipprade ner från den vadderade kanten. Det smakade typ hårspray. Handskarna från första dagen har inte torkat än. Snön är så blöt att kör man ur puckeln i ett träningsåk tar det tvärstopp och det lättaste sättet att stanna är att lägga sig ned, för att minska risken att paja knäna.

Vi har en 200 meter lång träningsbacke som vi delar med Voss Freestyle Gymnasium. Den är ganska platt men innehåller sina svårigheter och är perfekt mitt-i-säsongen-träning. Dessutom kantas träningen av alla ”små-jibb”, alltså de hopp, gap, drop eller andra festligheter vi kan leka med, på väg till och från liften. Eftersom det regnar så har det inte varit mycket fotografering, men David tog en gängbild när vi alla hoppar litet och missar grabbarna. Typ som @girlswhograb på instagram.

Ludvig & Felix

voss (1 of 1)