Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Halvvägs

God kväll!

Sent är det, och sängarna på Park Inn i Oslo är otroligt sköna. Vi ska om några timmar upp för att resa tillbaka över pölen till landet av möjligheter. Möjligheter för oss att vända en trögstartad säsong. Halvvägs igenom är ingen nöjd med resultaten, men vi kör en klassisk idrotts-klyscha säger, vi ser framåt. Vi tränar hårt, vi kämpar och till slut kommer vi komma fram. Så funkar det.

Hemma i Åre har det äntligen kommit lite snö och vi hade några riktigt bra dagar uppe på berget. Bilderna är tagna av mig och David Kantermo. Dessutom finns nu det femte avsnittet av Copperhill Freestyle Journal. Det innehåller bra och dålig skidåkning från Åre, ta en titt!

IMG_20150125_233044 IMG_20150123_172747