Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

VM-Summering

Av Posted on Inga taggar 0

Hej,

VM är över och det blev till stor del en besvikelse. Punkt. Till helgen fortsätter vår äventyr på andra håll. Felix fortsätter på Europa Cupen med första stoppet i Krispl, Österrike, på lördag. På söndag åker Ludvig tillbaka till Nordamerika för två nya världscuptävlingar i Lake Placid samt Val Saint Come. Med halva säsongen över är det dags att börja plocka resultat. Samtliga kvalåk från VM finns på videon nedan, de första tre på Ludvig, de sista två på Felix.

För SVT:s intervjuer med oss, klicka HÄR för Ludvig, HÄR för Felix, och för Ludvig och Julia Nilssons del i SVT 360, HÄR.

Dessutom! Vill du hjälpa svenska barn, ungdomar eller elitidrottare att få fler medaljer? Gå med i medaljlotteriet, vinn pengar samtidigt som du hjälper massor utav tacksamma idrottsutövare. För bra för att vara sant. Kika på https://www.medaljlotteriet.se/

Håll hårt

Ludvig & Felix