Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

VM – Kreischberg

God Kväll!

Klockan är redan mycket och därför blir det ett kort inlägg. Felix har gått och lagt sig för att vila sitt huvud. Tyvärr känner han fortfarande av den skadan han ådrog sig i Deer Valley och vi hoppas morgondagen kan ge lite svar för framtiden. Resten av Mogul Team Scandinavia kickade igång träningen för fullt idag och gjorde fyra åk senare våra tävlingsåk med trick. Det är en kort och flack backe men den har absolut sina svårigheter. Det gäller att gå rakt och hoppa stort. VM är annars i full gång, Aerials och Snowboarcross är redan avgjort, och bara sekunder efter finalen i snowboarden så pistades backen om för att passa slopestyleträningen som börjar imorgon.

Vi har en atlet-lounge med Fifa 15, vi bor över 30 minuter från backen, vi missade liveframträdandet av den officiella VM-låten, (tyvärr), och imorgon har vi vår andra träningsdag. Inte så illa alltså. För lite intervjuer från dagen och annat kul, kika på VM-TRUPPEN, för hela truppen, eller HÄR för Ludvig, och HÄR för Felix.

Bilderna från dagens träning är tagna av Lasse Fahlen, och har ni missat CFJ Episode 4, från världscuptävlingen i Ruka, så har ni den också!

kreisch (1 of 6)