Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vi är redo

Hej kära vänner!

Imorgon är dagen då det äntligen händer. Imorgon är det äntligen premiär för 2014 års världscup i sporten som vi älskar mest. Imorgon är det världscuppremiär i parallellpuckelpist i den finska byn Ruka, och hela startfältet är laddade till tusen. Det märks att det börjar dra ihop sig nu, konkurrenterna är inte lika trevliga som för ett par dagar sedan och tankarna går endast i banor som leder fram till morgondagens tävling. Nu är det på riktigt. En gnutta nysnö har prytt tävlingsarenan under de tre senaste morgnarna och vi hoppas på detsamma imorgon. Tävlingsformatet är helt nytt med parallellpuckel från första åket istället för singel-kvalet som varit standard tidigare. Detta betyder massor av bra åk, och precis som bollen är rund är också puckeln hård. Eller nåt sånt, poängen är att allt kan hända.

Ludvig har under kvällen behandlat sitt onda knä för att vara på topp imorgon. Han fick tyvärr avsluta förmiddagen träningspass en aning tidigare än planerat men detta skall inte vara något som hindrar honom från att köra ifrån vem som helst imorgon. Felix arbetar hårt med den mentala biten för att hålla sig lugn och sansad, det är ju trots allt hans första världscup utanför Sveriges gränser, men vi har båda tränat bra och visat att vi kan åka fort.

Pressen har informerats, utrustningen har gjorts i ordning och åken har visualiserats. Vi är redo. Detta är varför vi är här, det är för detta vi har tränat, slitit och slagits hela försäsongen. Imorgon ställer vi oss på linjen och när gaten faller, då visar vi varför vi är här.

Ludvig & Felix

Ruka (1 of 14) Ruka (2 of 14) Ruka (3 of 14) Ruka (4 of 14) Ruka (5 of 14) Ruka (6 of 14) Ruka (7 of 14) Ruka (8 of 14) Ruka (9 of 14) Ruka (10 of 14) Ruka (11 of 14) Ruka (12 of 14) Ruka (13 of 14) Ruka (14 of 14) snögubbe fix (1 of 1)