Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Första pucklarna i Åre

Hej vänner!

Äntligen börjar det bli kyligt i Åre, en gnutta snö har fallit och snökanonerna jobbar för fullt. Vi i landslaget har sedan förra lägret i Kaprun, Österrike undersökt alla möjligheter för att genomföra ett så bra träningsläger som möjligt innan vi åker mot Världscupspremiären i den Finska byn Ruka. Det har inte varit enkelt med tanke på det rådande snöläget i Skandinavien men nu har våra fantastiska tränare äntligen lyckats. Vi har fått möjlighet att bygga en kortare typ av puckelbacke i Åre och vi är mycket nöjda. Våra Norska träningskollegor anländer ikväll och imorgon påbörjar vi fyra dagars träning. Mer input kommer i dagarna!

Nedan ser ni ett par bilder på Felix under dagens byggnationer av backen. Foto: Janne Tjärnström

IMG_4727 IMG_4748 IMG_4754