Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Puckelbloggen med Ludvig & Felix

Av Posted on Inga taggar 0

Hej!

Välkomna till puckelbloggen med Ludvig Fjällström och Felix Elofsson. Vi ser verkligen fram att börja skriva här på Åka Skidor, och med tävlingssäsongen runt hörnet kommer det finnas massor att hänga med på. Just nu är vi båda hemma i vår bas Åre och väntar på att snön ska komma ordentligt. Vi kommer ha ett hoppläger här i Åre innan vi åker upp till Ruka, Finland för att köra världscuppremiären den 13e december. Men just nu är det mest gym, och några försök att använda den snö som redan kommit. I helgen tog vi bilen upp till Bräcke och byggde ett hopp eftersom flyg-längtan inte gick att ignorera längre.

Vi har även en videoblogg tillsammans med hotellet Copperhill här i Åre, och det första avsnittet kan ni se här. Vi ni se mer av vår vardag så finns vi på instagram under @ludvigfjallstrom och @felixelofsson.

Vi ses i backen
Ludvig & Felix