Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Verkligheten:

En kvinna kommer från ett land vars kvinnosyn är långt ifrån Sveriges. Ett land och en by där kvinnor är förtryckta långt under allt man kan tänka sig. En by med en stark hederskultur där pappan och bröderna respekteras djupt. En by där invånarna kommer se ner  på dessa högt uppsatta män när de får reda på att deras dotter och syster aldrig kommer komma tillbaka. Inte om hon själv får välja. Hon lämnar ett land där det inte finns ett liv som en självständig kvinna. Hon fick nog och gav upp allt hon hade för ett liv bortom det, vart som helst men inte tillbaka, inte tillbaka dit.

Kvinnans kompis bor i ett slott, hon har allt man kan tänka sig. Pengar, världens finaste hem, hemhjälp, barnhjälp, läxhjälp, allt. Hon har allt, som så många, drömmer om, men för henne betyder det ingenting. Det finns inget i hennes liv som visar hennes värde, hon lagar inte ens maten, uppfostrar inte ens sina egna barn och hon får inte gå utanför sitt eget hem. Fängelset hon lever i kommer för alltid vara hennes vardag.