Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Upp upp och iväg

Svajat mycket i mitt välmående det senaste halvåret. Budgetar, ekonomi, jobb och framtida karriär som friåkare. Det är mycket som kretsat i detta lilla huvud men jag är helt klart i en fas av förändring och det är först nu jag kan börja se något komma ur det, det växer sig starkare och större. Jag hoppas att jag om tre år kan stå där och tänka tillbaka på den här tiden och tänka att det var värt det, all ovisshet och all stress. Det har släppt mer och mer med tiden, jag känner att jag är på väg åt rätt håll. Samma stund som jag lämnade gruvan tvingades jag in i något annat, för mig något okänt och nytt, men ack så mycket mer givande och glädjande. Så nu äntligen kan jag känna att det är på uppväg och jag kommer snart komma med en glädjande nyhet till er alla. Säsongen är på intågande och åter igen hoppas jag på något bättre och större än någonsin.

Karin5

Foto: Björn Arnemo