Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Norge!

Mitt och Jaris flyktbeteende är större än någonsin för tillfället så vi åkte över till Norge förra helgen, igen. När vi är där inser vi att det kanske är där vi egentligen hör hemma, men vi får nöja oss med att åka över dit då och då för att njuta av vad det landet har och erbjuda. Vi bodde i en lägenhet precis bredvid havet och tog det allmänt lugnt, fiskade lite, läste böcker och sov ut. Det var en riktigt välbehövlig helg måste jag säga.

Till råga på allt valde jag att åka till grannlandet den här helgen också. Sitter hos min syster i Oslo och tar igen den evigt förlorade tiden emellan oss. Solen lyser så vi tänkte försöka ta oss ut till Holmenkollen för en liten titt på naturen. Ha en bra helg folket! Här nedan kommer lite bilder från förra helgen.

IMG_3772 IMG_3803 IMG_3783 IMG_3815 IMG_3825