Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Livets alla måsten

Måste erkänna att sommaren i princip har vart under all kritik, nä okej det var kanske och ta i, men det har vart långt ifrån toppen. Jag har dock lärt mig en hel del nya saker, haft nya jobb, träffat nya människor och skapat mig en ny syn på tillvaron som människa. Haha, jag låter sådär ironisk och bitter på livet. Det har vart nyttigt på många sätt må jag säga, tror det är viktigt att många gånger gå utanför sin bekväma lilla box, i det här fallet 4 år av sommar/höstjobb i gruvan. Men jag kan samtidigt förstå att folk gärna stannar kvar i sin trygga tillvaro, man har sina rutiner och sitt liv som rullar på. Som den människa jag är har jag varken rutin eller ett liv som rullar på, förrän den sommaren som just passerat vill säga. Jag har aldrig känt mig så vardaglig, med så många rutiner och måsten.

Jag har lärt mig mycket om mig själv under de månader som flugit förbi, jag är rastlös så nå otroligt, hjärnan på högvarv och kroppen på lågvarv är ingen bra kombo, jag blir som fängslad i mina egna tankar. BLÄ!!!

Det här 7-16 arbetet i all ära men jag har inte tid att fylla min hjärna med mer saker än hur jag ska få ihop vardagen, träningen, planeringen och allt som måste fixas och donas inför vintern. På allt det där ska jag försöka ha ett politisk driv. Drivet och idéerna finns där hela tiden men energin och tiden räcker inte till. Så det är vad jag kämpat med i sommar, mig själv och den här eviga klockan som hela tiden tickar, hur mycket man än vill att den ska stanna.

Men för tillfället känner jag stor pepp inför vintern, kylan smög sig på lite sakta här uppe och första snön har redan anlänt, den har ju dock hunnit smälta bort flera gånger om, men snart börjar det bli dags för vinter på riktigt. Planerna för säsongen börjar ta form och det verkar som att det nya Verbier kommer bli i Champoluc, Italien, där en hel drös med svenskar har tänkt slå läger i vinter. Jag älskar det och jag längtar så otroligt mycket efter den här säsongen!!11270847_10152762298721175_1551056942_o

Här är en bild från fiolens NM, sista finalklippan det där. Foto: Robin Andersson