Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En månad senare

Oj vad tiden går, och oj så många gånger jag har tänkt skriva ett inlägg men tappat motivation. Det är så min senaste tid har varit. Jag har känt mig peppad till tusen men sen har all luft gått ur mig och jag har stundtals varit rätt nere. Inget mirakel har väl skett än men jag tror det handlar mycket om att acceptera min situation. Jag har känt mig stressad, pressad och nästan lite kvävd av livet. Jag ska hinna jobba, träna, laga mat, städa, jobba politiskt och träffa vänner. Den vardagen jag har just nu tillåter inte det utan noggrann planering och vilja. Det är nog det jag tycker är mest jobbigt, denna stress och höga ambition som legat över mig.

Idag sa jag dock farväl till det molnet, hoppas vi aldrig mer ses igen. Hejdå för all framtid!!

Så sedan min Crossfittävling, som jag för övrigt fortfarande lever på, har jag hunnit med en norgeresa, jobb, en bobollkväll och en fantastisk midsommar. Så i all stress har jag trots allt haft det väldigt väldigt bra, hur har eran sommar startat?

Jag var dessutom ner till Stockholm för ett litet projekt och en podintervju, så ladda hörlurarna för snart har ni ett färskt podavsnitt att lyssna på.

IMG_0567

Hade syster på besök, älskade älskade syster!IMG_0575

Jari och jag har ju tänkt springa BAMM3o och träningen är i full gång, benböj med kroppsvikt är en riktigt favorit..

IMG_0580

Midsommarafton i midnattssol tillsammans med världens bästa familj!

IMG_0593

Har även hunnit med lite fiske och jag lyckades fånga min första öring någonsin.

IMG_0601 IMG_0701

Och såklart även en sväng till Svolver, vårt andra hem. Vi var för första gången upp på lite högre höjd och så fint det var trots att vädret inte var det bästa. Vi träffade även en familj från byn som tog med oss på hela 3 toppar och berättade om allt som rör staden.

IMG_0726 IMG_0773 IMG_0800 IMG_0805

När man campar innebär det även naturdusch, det vill säga iskallt atlantvatten.

IMG_0815 IMG_0824

Uppe på djevulsporten var man inte så kaxig..

IMG_0936

Tog mig ut på ett löppass efter jobbet och jag är så glad att jag gjorde det, endorfinera som infann sig var välbehövlig och räddaren av denna måndag. Jag älskar att känna den känslan!!