Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Poikkijärvi throwdown!

Så har helgen jag längtat efter passerat, det är ungefär som när jag väntar på NM, jag är taggad till tusen och sen helt plötsligt är det över. Men jag lever kvar i känslan efter helgen, jag älskar att tävla, utvecklas och pressa gränser. Skillnaden på att tävla i just den här tävlingen är att jag får tävla med någon för en gångs skull, och det är inte vem som helst. Fanny som har blivit en av mina bästa vänner och träningskamrat fick jag teama ihop med i helgen. Det var lycka att tillsammans med henne och alla våra vänner lida, kämpa och kriga oss igenom alla moment. Varje gren överträffade våra förväntningar och varje gren gjorde oss starkare. Jag är så glad att få känna adrenalin igen och att få göra det med världens bästa gäng. Här nedan kommer en samling bilder från helgen, tur med vädret hade vi också även om temperaturen inte var allt för varm.

IMG_0508 IMG_0510 IMG_0516 IMG_0520 IMG_0526 IMG_0534 IMG_0539 IMG_0541 IMG_0547 IMG_0551 IMG_0554

Jag älskar crossfit, mest troligt för att jag kan ta det med så mycket lätthet men samtidigt med så mycket glädje och inspiration. Nu går jag dock in i en annan träningsfas då det är BAMM som står på schemat under augusti, bara börja löpträna och upptäcka fjällen till fots. Glad sommar på er folket!!