Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Stela ben men starkare kropp

Har blivit några pass på crossfiten sedan jag kom hem. Det är alltid lite trögt att komma igång med styrketräningen efter en säsong. Jag har ju fortfarande två månader kvar innan jag lägger skidorna på hyllan men att försöka hålla styrkan uppe är ett måste och det passar ju perfekt nu när jag är hemma ett tag. Förra veckan hade jag träningsvärk från helvetet, jag led i en hel vecka innan jag var människa igen. Mina muskler har en tendens att kännas otroligt trasiga när jag kommer från ett uppehåll eller som nu, 3 månader i alperna. Jag måste väcka dom till liv och påminna dom om att det faktiskt fortfarande finns krut kvar. Jag har även väldigt lätt att få sjuklig träningsvärk, alltså så att jag inte kan gå, det är nästan lite inflammationrisk ibland. Det är frustrerande och jobbigt då jag såklart vill klara av mer än ett pass i veckan innan jag är stum, stel och smärtande. MEN jag har kommit på en grej som funkar skitbra, Magnesium, det hjälper mot muskelkramper och återhämtningen. Så om ni har samma problem, testa. Kanske är plasebo, vad vet jag, men jag märkte stor skillnad under förra sommaren när jag åt de tillskotten. Jag är ingen som föredrar tillskott i stor utsträckning men de jag känner att jag är i behov av är D-vitamin (på grund av solbristen här uppe under vintern) och magnesium.

2015-04-09 10.33.54

Igår var det ryck på schemat. Som gammal tyngdlyftare älskar jag alla dessa teknikövningar, jag är ju långt ifrån mina maxvikter men känns bra och skönt att få väcka kroppen från skiddvalan den befunnit sig i.

Jag och min kompis Fanny ska även delta i en crossfittävling som hålls här uppe i Juni, det är bara att börja träna.