Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Åka Skidor Ski Camp

Jag och Carro tog ju bilen från Obergurgl och åkte upp till Åre för att vara med på Ski Campet som Åka skidor ordnade. Jag var inbjuden av Nordica och vilka grymma dagar vi fick. Jag känner inte till Åreskutans åkning bortom VM 8:an som jag åkt flertalet gånget under min alpina karriär, så jag var nyfiken på att se andra delar av berget. Jag och Carro hade med oss ett gäng entusiastiska perosner i två dagar för att coacha, guida och ha roligt med tillsammans. Vi fick kanonväder och jag måste säga att det var otroligt roligt att få utöva friåkning för någon annan än sig själv för en gångs skull. Jag fick berätta om sporten för folk som kanske inte tidigare kände till den och jag fick visa de här personerna varför jag tycker det är så otroligt roligt och åka off-pist. Jag hoppas jag öppnat ögonen för mer orörd terräng för några av deltagarna. Det var två otroligt utvecklande dagar för mig och jag är otroligt glad och tacksam att jag fick vara med. Det var intensivt men så otroligt kul och träffa dessa fantastiskt glada människor som det bara sprudlade om. Tack alla deltagare!!!

IMG_6795   IMG_6814 IMG_6822

Tack Åka Skidor och framförallt Nordica för att jag fick äran att vara med.