Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nästa Obergurgl!

Så var det dags för årets sista fwq och den går av stapeln i Obergurgl, Österrike. Jag tar med mig hela mitt pick och pack och beger mig ditåt på torsdag. Tävlingen är på lördag men det är facecheck och uppladdning redan på fredag. Det är en lång väg att ta sig dit och med min packning lär det bli som ett äventyr i sig. Jag känner mig otroligt taggad på en sista tävling för jag älskar verkligen att tävla, efter helgen som vart har jag bara blivit ännu mer peppad och otålig, vill stå på start nu på en gång!!! Facet är stort men jag tror det kommer bli episkt skoj och åka där, jag hoppas bara snöförhållanden är okej.

IMG_6722

Efter tävlingen kommer jag roadtrippa hem till Sverige med Carro Strömberg och Evelina, det kommer mest troligt bli något utöver det vanliga. Det kommer mest troligt bli otroligt roligt, galet och helt fantastiskt mycket skratt. Jag åker inte hem till Kiruna på en gång utan jag kommer åka till Åre och bli där i en vecka innan jag åker tillbaka till Kiruna. Åka Skidor har sitt Ski Camp som jag kommer delta på, det ser jag fram emot. Ses vi i backarna?