Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tävlingsbakis!

Av Posted on Inga taggar 0

Vaknar upp efter gårdagen, jag somnade otroligt tidigt och jag vaknade som om jag hade världens fest igår. Tävlingsbakis som Evelina kallade det, huvudet tungt som bara den och kroppen trött. Men jag liksom fortfarande svävar lite, eller jag är glad, lite ledsen över att folk börjar prata om nästa säsong. För mig är jag fortfarande bara halvvägs in i säsongen och jag har de två bästa månaderna kvar plus lite till. Jag har endast 5 dagar kvar här i Verbier vilket känns konstigt, tiden har gått snabbt, precis som varje säsong. Men jag är även glad att jag har kvar så mycket skidåkning i Sverige, först ska jag till Åre och sen vidare till Kiruna och Riksgränsen. Ja herregud, jag njuter av livet just nu, jag njuter som bara den.

Nu är den en qualifier kvar på den här säsongen och det är nästa helg i Obergurgl, även den en 4:a, jag ser fram emot att åka dit och slakta lite mer berg. Hoppas på samma fart men mer kontroll då, moooot nya äventyr!!