Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Inställd tävling, tacksamhet och vänner.

Hallå igen folket. Så har man vart borta en vecka igen och det känns som att man har hunnit gå igenom tre världsdelar och 10 länder. Tiden när jag är borta och reses brukar lätt flyta ihop och kännas väldigt lång men samtidigt som den går väldigt fort. Svårt och beskriva den känslan men nu är hur som helst tillbaka i min nuvarande vardag. Det har gått två månader in i säsongen och nu börjar kroppen trappa ner, den är inte lika uthållig längre. Den fysträning man byggt upp med inför säsongen börjar sakta men säkert försvinna, även fast jag är på gymmet och sliter så ofta jag kan och hinner. Men det är annat fokus nu under säsongen, man kan inte köra för hårt med vikter för man måste orka åka skidor, helst åka en massa puder och hoppa en massa klippor.

Tävlingen i helgen blev tyvärr inställd. Vi reste 140 mil för ingenting, eller vi reste 140 min för en inställd tävling men med en hel massa andra upplevelser i bagaget. Jag har fått umgås med otroliga människor, jag har dock inte fått åka så mycket skidor eller sett så mycket av omgivningen på grund av dimma, men jag har däremot fått besöka en av mina favoritstäder Wien på vägen tillbaka och skrattat otroligt mycket ihop med min kompanjon Evelina. Jag har lärt mig att uppskatta saker mycket mer den här säsongen, jag vet inte riktigt varför men jag uppskattar till och med att resa. Jag hatar att släpa väskor, jag hatar att checka in, stå i kö och gå igenom säkerhetskontroller, men jag älskar att jag faktiskt kan göra det. Jag älskar så mycket mer med själva resan så att det jag hatar blir bortglömt. Jag och Evelina pratade om det här om dagen, det är tur man lär sig saker på vägen och det är tur att man växer som människa för varje år som går. Jag får tacka mig själv och omvärlden för att jag lärt mig uppskatta saker så otroligt mycket mer i år.

Så min uppskattning till den gångna veckan:

  • Organisationen i Jasna, vilka guldkorn. Dom hade förberett och organiserat så otroligt bra att jag verkligen känner med dom att tävlingen tyvärr behövde ställas in. Jag önskade dom verkligen allt gott med den här tävlingen men det är svårt när vädret inte är på ens sida.
  • Evelina, som har fått mig att öppna mitt sinne för många saker, Yoga, vegansk mat och att leva i nuet. Tack för all inspiration och alla tips du ger mig!
  • Att jag fick besöka Wien igen och andas in dess luft. Världens mysigaste och bästa stad, åk dit om ni får chansen.

IMG_6415

Staden som har ett namn jag inte minns och inte kan uttala tycker jag ändå hade sin lilla charm, rätt fint ändå.

IMG_6419

Kompanjonen!

IMG_6437

Glömde berätta om festen som ägde rum efter beskedet att det blev inställt. Personalen och servicen i Jasna var inget att hurra för så vi ordnade vår egen garagefest med fatöl och egen tap, det var som grejer det. En av de roligare festerna jag vart på, ni borde prova, det är bara ni själv som sätter gränsen för hur bra det kan bli!

IMG_6443

Att roadtrippa med Evelina är både galet, stressigt, kaosigt och helt fantastiskt roligt. Vi lyckades såklart inte lämna Slovakien utan att få böter, vi och bilar alltså, det är något som inte riktigt stämmer där..

IMG_6446 IMG_6473

Men det stämmer helt klart mellan mig och Wien. Rätt malplacerad mitt på storgatan med enorma väskor och skidutrusning på just den här bilden men annars är jag och Wien väldigt goda vänner.

IMG_6423

Inte tillåtet och deppa ihop för att tävlingen blev inställd, man får helt enkelt försöka ha roligt ändå!