Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Uppskjuten tävling..

Anlände till Slovakien i torsdags med bästa ressällskapet som finns, nämligen Evelina, som nu mer förgyller mitt liv dagligen. Vi har haft otroligt många dagar ihop den här vintern och jag är så glad och tacksam för det, skrattar sällan så mycket som med henne. Vår resa hit gick i princip smärtfritt med endast lite skrik och panik i bilen. Karin och Evelina, hetsiga, stressade och uppspelta är ingen bra kombo. Det bästa är dock att vi skrattar samtidigt som vi skriker och försöker vara förbannade på varandra vilket gör den absurda situationen så sjukt rolig. Vi kom trots det fram säkert, bra och starkare än vi var innan, hehe.

IMG_6348

Det här med och resa har blivit vår vardag..

IMG_6352

Men utsikten från planet mellan Geneve och Wien var något utöver det vanliga. Riktigt vackert!!

IMG_6395 IMG_6407

Idag var det planerad tävling här i Jasna men den här resorten verkar vara förbannad med dimma. Det var ingen sikt igår när det var planerad face check så det blev en tidig morgon med späckat schema för att hinna köra både tävlingen och face check idag. Allt såg lovande ut, blue bird och några minusgrader, men efter 30 åkare drog en tjock dimma in över berget och det slutade med att vi snällt fick sitta och vänta tills klockan 15 för besked om att resterande tävling blev uppskjuten till imorgon. Så imorgon är det lika tidig morgon men förhoppningsvis med en genomförd tävling vid dagens slut. I will keep you updated!

IMG_6393

En del av åkarna som kollade facet i morse. Tror det kommer bli ett riktigt roligt åk om vi bara har vädret på vår sida.