Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Efter magiska dagar bär det av mot Slovakien!

Ja alltså det här med skidåkning, det är ju helt jäkla fantastiskt. Det kom rätt mycket snö igår så vi var över till Bruson för att åka bland träden och herrejäklar vilken dag vi fick. Det var puder, dropp och helt fantastiska människor, som vanligt!! Det kanske är uttjatat ibland när jag skriver att livet är fantastiskt och sällskapet helt oslagbart, men jag försöker att vara ärlig. Jag försöker visa både nackdelarna och de enorma fördelar som kommer med att vara friåkare och göra säsonger som jag gör. Igår och idag placerar sig helt klart i toppen på den skalan, det har vart helt magiskt. Idag var det strålande sol och jag har fått allt jag någonsin behöver, otroligt mycket snö, roliga åk, klippor, pillows och åter igen bästa sällskapet. Jag är tacksam för livet och för att jag hade turen att en gång börja åka skidor, jag är tacksam att fått uppleva det här innan jag dör!

DCIM100GOPROG0010485. IMG_6327  IMG_6329 IMG_6345

Så nog med hype över de senaste dagarna, imorgon bär det av mot årets fjärde 4stjärniga tävling som är i Slovakien och vi laddar upp med rawbollar och ingefärste så här kvällen innan, MUMS! Slovaken(?) tänker kanske ni nu och jag måste erkänna att jag tänker detsamma. Men jag får åka med Evelina och jag får uppleva ett nytt land och nya berg vilket alltid glädjer mig. Jag tror jag kommer ha en fantastisk helg och jag hoppas på bra förhållanden. Så håll era tummar så hörs vi med ny rapport från Jasna!

IMG_6339