Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Denna ständiga hemlängtan

Mycket har jag lärt mig efter alla dessa säsonger jag gjort på skidor. En av dom är att lära sig hantera och känna de olika ställena man kommer till, alla nya platser känns inte längre så främmande och jag trivs i princip överallt. En annan sak jag också har lärt mig är att oavsett hur bra jag har det och oavsett vart jag är i världen så finns det inget ställe jag hellre vill vara på än i Riksgränsen. Det är ju något speciellt med mitt hemmaberg och hade det legat närmare mina tävlingar hade jag bosatt mig där för hela säsongen, men det kanske krävs lite distans för att verkligen uppskatta det när man kommer tillbaka igen. Jag har lite extra hemlängtan nu när premiären har vart i helgen och förhållandena verkar ha vart episka, jag gläds åt folket och Riksgränsen att det blev en sån lyckad premiär!

IMG_6226

Riksgränsen har ett nystartat instagramkonto som jag vill att ni går in och följer för grymma uppdateringar från Sverige nordligaste skidort!