Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Idag var en bra dag!

Hm, känns som att mina dagar och mitt liv går upp och ner. Eller det där med motivation och energi svajar lite, men något bra som jag insett är att ju längre säsongen går desto självsäkrare och tryggare känner jag mig i min skidåkning. Svårt och beskriva känslan exakt men jag har en go känsla i kroppen, jag känner att jag är på väg någonstans och att jag klättrar steg efter steg i min skidåkning. Jag älskar att åka skidor när jag känner att jag utvecklas och just nu känns det som att jag är i ett flow, det kanske är den där berömda formen som infunnit sig, vad vet jag? haha!

Idag fick jag äran att åka skidor tillsammans med två grymma brudar, Linnea och Malin. Det har kommit en del snö i natt vilket var välbehövligt så vi fick oss till och med puder dagen till ära, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Som pricken över i:t fick vi även lite sol och bra sikt, grym dag på alla sätt och vis.IMG_6236Älskar skidåkningen just nu och alla runt omkring mig!

MEN så vill jag även säga att Evelina än en gång kommer på besök och jag sitter och väntar som ett barn på julafton att hon ska trilla in, några dagars skidåkning väntar innan vi beger oss mot Slovakien och nästa tävling! Hur har eran helg varit?