Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Investera i kroppen!!

Så var jag tillbaka i Verbier igen, känns som att det var evigheter sen jag var här. Vi blev ju av med våran lägenhet under två veckor eftersom ägarna skulle komma hit och bo, så jag har aldrig vart så hemlös som jag vart under den senaste veckan, haha. Kom tillbaka hit igår och sov en natt hos Julias kollektiv för att sedan flytta tillbaka till en ren och glänsande lägenhet. Så otroligt skönt att få vara på samma plats i lite över en vecka innan det bär av igen, sån härlig känsla att vara här igen!!

Det vart ingen skidåkning för mig idag eftersom jag har mina saker utspridda över halva Europa just nu, men jag tog en sväng till gymmet istället. När jag var hemma besökte jag min massör/mental tränare/alltiallo och fick en tumme upp för kroppen min. Jag känner att jag gjort det bra med fysträningen och rehaben efter operationen i år. Jag mår ovanligt bra i kroppen och knoppen vilket är så otroligt skönt. Jag har börjat köra Yinyoga och skaffat gymkort under säsongen plus att min kära roomie har spikmatta, foamroller och diverse andra rehabgrejer. Det är guld för kroppen min, mina knän mår också väldigt bra med tanke på skavankerna och den sport jag utövar. Många kanske inte tror på yoga, på fysträning eller rehab men jag lovar er, det bästa ni kan investera i är er själva. Skaffa ett gymkort eller köp en foamroller för era säsonger kommer bli så mycket mer smärtfria och åkningen så mycket bättre och mer givande.

vila-dig-i-form-med-yinyoga

Här har ni appen som hjälper mig med yinyogan, ett hett tips!IMG_6156

Här är jag på gymmet idag när jag avrundade mitt pass med lite yinstretch, övningen ni ser på bilden hade jag stora problem med i början av säsongen. Övning ger färdighet mina vänner 😉