Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Home sweet home.

Jag skrev till en kompis idag ”jag tror jag är en av de där som måste få åka hem och komma ifrån skidåkningen i en vecka”. Jag gjorde samma sak förra året också och jag måste säga att jag mår väldigt bra av det. Det enda jobbiga just nu är att jag har mina saker utspridda på tre olika ställen, jag håller på och bli tokig. Saker är här och där och ingenstans, jag herregud, livet som skibummer är fantastiskt men ack så utspritt.

Har försökt att ta vara på dagarna här hemma, träffat kompisar och inte minst min kära pojkvän. Skönt att få träffa honom igen efter mer än en månad ifrån varandra. Var ute och körde lite längdskidor igår i typiskt sverigeväder. Startade i sol och med en fantastisk känsla, åkte in i snöstorm och avslutade med mulet och rätt kalla grader. Annars försöker jag ta det lugnt och ladda batterierna för den sista månaden i min kära hemmaby Verbier. Nu är det härliga veckor som väntar med våråkning och roliga tävlingar. Det ser jag fram emot!

10956044_10152684143071409_1624731239395112798_n

Nu har jag äntligen laddat upp min åk från St Moritz, här är de om ni är sugna och se:

Kvalåk Engadinsnow from Karin Stöckel on Vimeo.

Finalåk St Moritz from Karin Stöckel on Vimeo.

Finalåket är ett långt klipp men åket pågick i en evighet. Jag missade min mittersta klippa eftersom snön tog tag om mina skidor och drog iväg mig tyvärr. Det var otroligt svårt före och det var blodsmak i munnen efter den första tredjedelen. Men är ändå nöjd att jag lyckades hålla fart och flyt genom hela åket ändå.