Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Snö gör mig lycklig!

Idag var en riktigt fin halvdag i backen. Vi har äntligen landat efter helgens tokigheter och när vi vaknade idag låg det massa nysnö på backen. Rätt vitt och blåsigt högt uppe på berget så vi höll oss nere i skogen och fick några riktigt fina puderåk. Jag kände verkligen glädje på skidorna idag och jag behövde verkligen det efter misslyckandet i Hochfugen förra helgen. Efter några riktigt grymma åk åkte jag ner till gymmet för att cykla ur benen och mjuka upp knäna lite. Lite spänst och stretch efter det och kroppen kändes som ny. Kändes skönt med en toppendag idag, imorgon blir det mer skidåkning och det nalkas tydligen 40cm snö under natten så hoppas på mer och djupare trädåkning då med!!

På lördag åker vi mot Livigno, tjoho!!

Skärmklipp 2015-01-29 20.46.24

Eftersom snön vräkte ner idag blev det skogsåkning i knädjupt puder för mig och Evelina idag!

Skärmklipp 2015-01-29 21.10.15

Halleluja så kul jag tyckte att det var.