Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hochfugen nästa!

Igår var jag ute och fotade med Björn, Rasmus och Johan. Vi tog på oss turgrejerna för att komma åt bättre snö och bättre fotomiljö. Vart några backflips och korta turer för att få några fina bilder. Tror resultatet blev bra, ska bli spännande och se hur det blev.

IMG_5829

Gänget jag fick äran att åka med igår.

IMG_5831

På lördag är det årets första 4* tävling i Hochfugen. Hela lägenheten här ska dit och vi blir sakta men säkert färre och färre här hemma, jag och Evelina åker ikväll så vi är de sista att lämna Verbier. Det är en relativt lång resa hela vägen till Innsbruck men vi är mer än redo att ta oss an tävlingen och Ostwald som facet heter. Här är en återblick från förra årets tävling, det är personligen mitt favoritface, hoppas jag känner detsamma i år också.

Här är även mitt och Evelinas åk från 3* här i Verbier:

22 Karin Stöckel by FWQWeek

18 Evelina Nilsson by FWQWeek