Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ledigvecka

Så har man äntligen klivit på sin sista ledigvecka innan jag får mina lediga månader, haha. Det är verkligen ett privilegium att ha möjlighet och vara ledig så mycket under mina sex månader som gruvarbetare, det har jag skiftgången att tacka för!

Klev av i måndags kl 6 på morgonen och sedan dess har jag mest försökt hitta tillbaka till livet, det är jobbigt med vändningen. Vaknade halv 5 idag men tror jag snart är tillbaka på banan igen. Har kört lite crossfit, träffat vänner och försökt pricka av lite saker från min att göra lista under de dagarna som gått.

Jag inser att jag har en fin vecka att se fram emot. Jag och Jari åker till Lofoten imorgon för att spana in en tomt som snart kanske är i hans ägor. På fredag kommer min kära syster hit och det är jag så glad för. Julen är här, skidsäsongen är på intågande, träningen går bra och mina vänner är helt fantastiska. Det är en fin summering av vad jag känner just nu!!

IMG_5381

Jag tänkte att jag skulle hinna med lite skidåkning i Luossa under kvällarna men råkade skrapa upp smalbenen under ett träningspass så tror inte dom blir så glada av ett par pjäxor. Aoush!

IMG_5378

Och när man jobbat natt och inte har samma dygnsrytm som den andra i hushållet får man passa på och roa sig så gott det går medan han tar en liten nap. Aningen kass humor men det bju ja på!IMG_5373

Nu ska jag iväg och simma lite så här på morgonkvisten. Peace out folket!